EXKLUZÍVNA ČOKOLÁDA VYROBENÁ NA SLOVENSKU KATALÓG PRODUKTOV 2018 FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

Size: px
Start display at page:

Download "EXKLUZÍVNA ČOKOLÁDA VYROBENÁ NA SLOVENSKU KATALÓG PRODUKTOV 2018 FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI"

Transcription

1 EXKLUZÍVNA ČOKOLÁDA VYROBENÁ NA SLOVENSKU KATALÓG PRODUKTOV 2018 FIREMNÍ ZÁKAZNÍCI

2

3 NIEČO MÁLO O NÁS Sme malá slovenská rodinná firma, ktorá sa špecializuje na výrobu exkluzívnych čokoládových produktov. Náš príbeh sa začal pred viac ako desiatimi rokmi, keď sme vstúpili do sladkého sveta čokolády. Dnes je čokoláda stabilnou súčasťou nášho života. Milujeme ju a každá nová čokoládová kreácia je pre nás naozajstnou výzvou. Čokoládové produkty navrhujú a pripravujú Peter a Dominik, otec a syn, čokolatiéri so zmyslom pre dokonalosť. Jednotlivé chute im pomáhajú vyladiť Miriam a Lucia, mama a dcéra, degustátorky s citlivým jazýčkom a detailistky. V takejto konštelácii sa nám darí vyrábať výnimočnú čokoládu, a to nám robí nesmiernu radosť.... potešte sa našou radosťou.

4 PREČO PRÁVE NAŠU ČOKOLÁDU? Sme sebestační vo všetkých oblastiach výroby. Čokoládový produkt navrhneme, vymyslíme originálny elegantný obal a potom sa pustíme do výroby tak, aby bolo všetko presne podľa vašich požiadaviek. Vysoká kvalita surovín Naša čokoláda je vyrobená z tých najkvalitnejších surovín bez pridania rastlinných tukov a konzervačných látok. Precízne spracovanie a starostlivý výber surovín sú pre nás prvoradé. Vďaka prvotriednym kakaovým bôbom, ktoré na výrobu čokolád používame, majú naše výrobky nádhernú vôňu a výnimočnú chuť s dlho doznievajúcim čokoládovým buketom. Nemalý dôraz kladieme aj na výber ostatných prísad, ktorých kvalitu neustále sledujeme. Kombinácia remeselnej zručnosti s modernou technológiou Našu remeselnú zručnosť sme zosúladili s najmodernejšími technológiami, čo nám pomáha vyrábať jedinečné produkty vysokej kvality rýchlo a spoľahlivo. Pestrá paleta čokoládových produktov Nezaspali sme na vavrínoch. Okrem výroby širokého spektra čokolád a praliniek stále vymýšľame nové lahodné produkty, ktoré budú chutiť nielen vám, ale aj vašim klientom.

5 FIREMNÉ DARČEKY S VAŠÍM LOGOM Kvalitná čokoláda ako prezent nielen poteší a skvele bude chutiť vašim zamestnancom, ale je to aj neobyčajný darček pre vašich obchodných partnerov a klientov. Ak si navyše na obal necháte vytlačiť názov svojej spoločnosti, získate dva v jednom: okrem originálneho darčeka aj prezentáciu firmy. Naša čokoláda je naozaj jedinečná vyrábame ju z tých najkvalitnejších surovín a priamo na Slovensku. Produkty sa snažíme každoročne inovovať tak, aby ste v našom portfóliu našli vždy niečo zaujímavé a vhodné presne pre vás. Ak máte špeciálne požiadavky, určite nám napíšete. Radi pre vás pripravíme produkt na mieru.... buďte aj vy originálny.

6 PERSONALIZÁCIA OBALOV Veľkú väčšinu našich produktov vám vieme pripraviť na mieru a personalizovať presne podľa vašich požiadaviek. Priamo na krabičku vám vieme razbou cez raziacu fóliu alebo digitálnou tlačou aplikovať logo vašej firmy. Veľmi pekné výsledky sa dajú dosiahnuť kombináciou digitálnej tlače s reliéfnou razbou. Razba cez fóliu Digitálna tlač Kombinácia razby a tlače Cena za aplikáciu loga na krabičku vo veľkosti do 50cm 2 a pri odbere min. 100ks od jedného formátu je 0,25 EUR/ks bez DPH (0,30 EUR s DPH). Pri realizácií loga razbou je potrebné počítať s investíciou do raziaceho štočku z horčíka vo výške 25 EUR bez DPH (30 EUR s DPH).

7 FARBA OBALOV Vybrať si môžete aj farebné prevedenie vrchného obalu, ktorých ponúkame pre každý formát hneď niekoľko.. Spodná, prípadne vnútorná časť krabičiek je vyrobená štandardne vo farbe Chocolate. Ak by vám farba nevyhovovala, za príplatok vám vieme vyrobiť spodnú časť krabičky aj v inej dostupnej farbe. Štandardná ponuka farieb ICE SILVER WHITE GOLD GOLD LEAF SUPER GOLD GALVANISED RED LACQUER INK CHOCOLATE Doplnkové farby (iba do vyčerpania zásob) Obaly vo farbe GOLD a BURGUND sú dostupné pre balenia ChocoTube GOLD BURGUND

8 Basic Chocolate Bar Tabuľkové čokolády Basic sú vyrobené z kakaových bôbov Criollo a Trinitario. Vyznačujú sa svojou znamenitou arómou a dodávajú čokoláde výnimočnú chuť. Rozmanité prísady obohacujú harmóniu chutí čokolády, čo jej dáva nový zaujímavý rozmer.

9 Tabuľková čokoláda Basic Formát: 120x145x5mm, Hmotnosť: 70g Minimálna trvanlivosť: 8-12 mesiacov od 3,40 2,83 bez DPH

10 Tabuľková čokoláda Basic VARIANTY ČOKOLÁD BIELA ČOKOLÁDA 26% Jemne smotanová, príjemne sladká s nežnou príchuťou vanilky. MLIEČNA ČOKOLÁDA 39% Bohatá čokoládovo-smotanová chuť s príjemným kakaovým dozvukom. HORKÁ ČOKOLÁDA 72% Horká čokoláda s podtónom po čiernom ovocí, v závere s dlhotrvajúcim čokoládovým buketom.

11 Tabuľková čokoláda Basic VARIANTY PRÍSAD MALINA JAHODA ČIERNA RÍBEZĽA VIŠŇA POMARANČ BRUSNICA KAKAOVÝ BÔB GOJI & MANDĽA ČILI SLNEČNICA & TEKVICA RUŽOVÉ KORENIE MORSKÁ SOĽ FIALKA RUŽA MÄTA

12 Creativ Line Bar Gianduja - tradičná a pritom stále výnimočná. Dokonalá súhra orieškov a čokolády v tom správnom pomere doplnená ďalšími zaujímavými čisto prírodnými prísadami garantuje skvelú chuť. Túto pôvodom taliansku delikatesu si určite zamilujete!

13 Tabuľková čokoláda Creativ Line Formát: 85x190x15mm, Hmotnosť: 90g Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov 5,90 4,92 bez DPH

14 Tabuľková čokoláda Creativ Line VARIANTY PRODUKTOV INTENSE Gianduja z lieskových orechov v horkej čokoláde. Posyp: pražené lieskové orechy, kandizované brusnice a sušené višne. COCONUT Gianduja z lieskových orechov v horkej čokoláde. Posyp: pekanové orechy, kokosové plátky. COFFEE Mandľová gianduja s kávou v horkej čokoláde. Posyp: fragmenty praženej kávy, drvený kakaový bôb. PISTACHIO Mandľová gianduja v mliečnej čokoláde. Posyp: pražené pistácie, sušené okvetné lístky ruže. COCOA BEANS Gianduja z lieskových orechov v mliečnej čokoláde. Posyp: drvený kakaový bôb. TONKA Mandľová gianduja s tonkou v horkej čokoláde. Posyp: pražené mandle, fragmenty kryštalizovaného medu.

15 Tabuľková čokoláda Creativ Line VARIANTY PRODUKTOV ORANGE Mandľová gianduja s pomarnčom v horkej čokoláde. Posyp: kešu orechy, sušený pomaranč, sušená citrónová kôra. FEULLETINE Gianduja z lieskových orechov v mliečnej čokoláde. Posyp: pražené mandle a francúzska palacinka. FOREST FRUIT Gianduja z lieskových orechov v mliečnej čokoláde. Posyp: sušené jahody, maliny a čierne ríbezle.

16 Luxury Collection Exkluzívne ručne vyrobené pralinky s dôrazom na precízny výber surovín. Elegantne spracované čokoládové bonbóniky výnimočnej chuti sú určené aj tým najnáročnejším milovníkom čokolády.

17 Luxury Collection VENEZUELA Horká čokoládová ganache z Origin čokolády v horkej čokoláde. MINTY Čokoládová ganache so silicou mäty piepornej v horkej čokoláde. CHESTNUT Ganache s gaštanovým pyré s troškou rumu v mliečnej čokoláde. COINTREAU Čokoládová ganache s pomarančovým likérom a mandľami v horkej čokoláde. GIACOFFEE Pralinka z lieskových orechov a čerstvo namletej kávy v mliečnej čokoláde. LIME Čokoládová ganache s limetkovým pyré a kokosovým mliekom v horkej čokoláde. AMARETTO Ganache s príchuťou mandľového likéru v mliečnej čokoláde. WALNUT Ganahe s príchuťou vlašských orechov v mliečnej čokoláde. COCO Kokosová ganache so strúhaným kokosom v horkej čokoláde.

18 Luxury Collection GHANA Mliečna čokoládová ganache z Origin čokolády v mliečnej čokoláde. ISOLDE Pralinka z lieskových orechov s čokoládovou ganache v mliečnej čokoláde. ORANGE Pralinka z lieskových orechov a mandlí s príchuťou pomaranča v mliečnej čokoláde. NOLAN Pralinka z lieskových orechov s čerstvo praženými orieškami v mliečnej čokoláde HEART Čokoládová ganache s galaretkou z čiernych ríbezlí v horkej čokoláde. DAMON Pralinka z lieskových orechov so zmesou sušeného lesného ovocia v mliečnej čokoláde.

19 Luxury Collection Truffle AMARETTO Čokoládová ganache s mandľovým likérom a pistáciami v horkej čokoláde. PASSION Ganache s ovocným pyré marakuja v mliečnej čokoláde. SALT CARAMEL Ganache so slaným karamelom v mliečnej čokoláde. BRANDY Čokoládová ganache s príchuťou brandy v horkej čokoláde čokoláde BANANA Čokoládová ganache s banánovým pyré v bielej čokoláde. HAZELNUT Pralinka z lieskových orechov v mliečnej čokoláde. WALNUT Ganache s vlašskými orechmi v horkej čokoláde. COFFEE Čokoládovo-kávová ganache v horkej čokoláde. CHOCOLATE Čokoládová ganache máčaná v horkej čokláde a obalená kakaom.

20 Bonboniéra Luxury Ambra Formát: 60x130x30mm, Hmotnosť: 30g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 3,80 3,17 bez DPH

21 Bonboniéra Luxury Bony Formát: 95x95x25mm, Hmotnosť: 40g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 4,80 4,00 bez DPH

22 Bonboniéra Luxury Ada Formát: 120x120x25mm, Hmotnosť: 90g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 7,50 6,25 bez DPH

23 Bonboniéra Luxury Berny Formát: 150x150x25mm, Hmotnosť: 160g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 11,70 9,75 bez DPH

24 Bonboniéra Luxury Bianka Formát: 180x180x25mm, Hmotnosť: 250g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 18,20 15,17 bez DPH

25 Bonboniéra Luxury Eman Formát: 120x120x25mm, Hmotnosť: 105g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 8,20 6,83 bez DPH

26 Bonboniéra Luxury Gabina Formát: 150x150x25mm, Hmotnosť: 190g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 13,50 11,25 bez DPH

27 Bonboniéra Luxury Liana Formát: 180x180x25mm, Hmotnosť: 300g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 20,40 17,00 bez DPH

28 Bonboniéra Luxury Laura Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 80g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 6,10 5,08 bez DPH

29 Bonboniéra Luxury Mia Formát: 125x180x30mm, Hmotnosť: 140g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 9,90 8,25 bez DPH

30 Bonboniéra Luxury Nika Formát: 125x180x30mm, Hmotnosť: 170g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 11,70 9,75 bez DPH

31 Bonboniéra Luxury Norbert Formát: 195x105x60mm, Hmotnosť: 360g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 24,50 20,42 bez DPH

32 Bonboniéra Luxury Roland 24 Formát: 275x195x25mm, Hmotnosť: 240g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 17,40 14,50 bez DPH

33 Bonboniéra Luxury Roland 30 Formát: 275x195x25mm, Hmotnosť: 300g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 21,60 18,00 bez DPH

34 GoldCup premium Chutne vyzerajúce bonbóny v hliníkovom košíčku majú moderný vzhľad a vynikajúcu chuť. Plnené sú čokoládovo-smotanovou ganache alebo pralinkou.

35 GoldCup premium APPLE Ganache s jablkovým pyré a škoricou v mliečnej čokoláde. CHOCOLATE Čokoládová ganache s drveným kakaovým bôbom v mliečnej čokoláde. CHERRY Ganache s višňovým pyré a troškou brandy v mliečnej čokoláde. COINTREAU Čokoládová ganache s pomarančovým likérom v horkej čokoláde. RASPBERRY Ganache s malinovým pyré v mliečnej čokoláde. SALT CARAMEL Ganache so slaným karamelom v mliečnej čokoláde. WALNUT Ganache s vlašskými orechmi a rumom v horkej čokoláde. VANILLA Vanilková ganahe s troškou brandy v mliečnej čokoláde. COFFEE Kávová ganache v horkej čokoláde.

36 GoldCup premium TONKA Mandľová gianduja s bôbom tonka. INTENSE Lieskovo-oriešková gianduja s drvenými orechmi. CARA CRACINE Lieskovo-oriešková gianduja s chrumkavým biskvitom.

37 Bonboniéra GoldCup premium 09 Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 70g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 6,10 5,08 bez DPH

38 Bonboniéra GoldCup premium 15 Formát: 125x180x30mm, Hmotnosť: 120g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 8,90 7,42 bez DPH

39 Bonboniéra GoldCup premium 40 Formát: 275x195x25mm, Hmotnosť: 320g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 19,80 16,50 bez DPH

40 ChocoTube Collection Tento inovatívny produkt si podmaní každého milovníka dobrých praliniek. Bonbón s vysokým podielom náplne má intenzívnu chuť a v spojení s kvalitnou čokoládou sa stáva ozajstnou lahôdkou.

41 ChocoTube Collection AMARETTO Ganache s mandľovým likérom Amaretto v horkej čokoláde. VANILLA Vanilková ganache s troškou Brandy v mliečnej čokoláde. CHERRY Ganache s višňovým pyré a troškou brandy v horkej čokoláde. WALNUT Čokoládová ganache s vlašskými orechmi v horkej čokoláde. APPLE Ganache s jablkovým pyré a škoricou v mliečnej čokoláde. BRANDY Čokoládová ganache s Brandy v horkej čokoláde.

42 ChocoTube Collection BANANA Ganache s banánovým pyré v bielej čokoláde. PASSION Ganache s pyré z marakuje v mliečnej čokoláde. COFFEE Kávová ganache v horkej čokoláde. CHOCOLATE Čokoládová ganache v mliečnej čokoláde. SALT CARAMEL Čokoládová ganache so slaným karamelom v mliečnej čokoláde. HONEY Ganache s medom a medovým likérom v horkej čokoláde.

43 Bonboniéra ChocoTube 05 Formát: 175x70x40mm, Hmotnosť: 80g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 8,30 6,92 bez DPH

44 Bonboniéra ChocoTube 09 Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 140g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 9,20 7,67 bez DPH

45 Bonboniéra ChocoTube 15 Formát: 125x185x30mm, Hmotnosť: 240g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 13,40 11,17 bez DPH

46 Special Tea Collection Čajové ganache sú čokoládovo-smotanové bonbóny so silnými čajovými výťažkami, ktorých chuť sa nádherne snúbi práve s čokoládou. Kolekcia pozostáva z deviatich bonbónov: a každý z nich má inú príchuť čajovej zmesi.

47 Special Tea Collection MADAM BUTTERFLY Čajová ganache zo zmesi zeleného čaju a jazmínu v mliečnej čokoláde. AZTEC Čajová ganache z ajurvedského čaju s jemným podtónom čili v horkej čokoláde. DIAMOND Čajová ganache zo zeleného čaju s mangovým kvetom v horkej čokoláde MATCHA Čajová ganache s japonským zeleným čajom Matcha v horkej čokoláde. LEMONICA Čajová ganache zo zeleného čaju s citrónom a pomarančom v mliečnej čokoláde PARADISE GARDEN Čajová ganache z bieleho a zeleného čaju so sušeným ovocím v horkej čokoláde. GOJI Čajová ganache s goji a s posekanými mandľami v horkej čokoláde. DARJEELING Čajová ganache s jemne fermentovaného čaju v mliečnej čokoláde. PU ERH Čajová ganache so silne fermentovaným čajom Pu Erh v horkej čokoláde.

48 Bonboniéra Special Tea Collection 09 Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 90g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 8,80 7,33 bez DPH

49 Bonboniéra Special Tea Collection 15 Formát: 125x185x30mm, Hmotnosť: 150g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 13,30 11,08 bez DPH

50 Special Wine Collection Aj dobré víno ako ingrediencia môže byť vhodným partnerom čokolády. Neveríte? Presvedčí vás o to naša špeciálna kolekcia. Spojenie čokoládovej ganache s vínovou galaretkou pôsobí naozaj osviežujúco.

51 Special Wine Collection ROSE Čokoládovo-smotanová ganache s galaretkou z ružového vína v horkej čokoláde. INGENUS Čokoládovo-smotanová ganache s galaretkou z červeného vína Merlot v horkej čokoláde.

52 Bonboniéra Special Wine Collection 09 Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 90g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 8,50 7,08 bez DPH

53 Bonboniéra Special Wine Collection 15 Formát: 125x180x30mm, Hmotnosť: 150g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 12,80 10,67 bez DPH

54 Special Coffee Collection Tejto špeciálnej kolekcii čokoládovo-smotanových bonbónov s príchuťou kávy sa potešia najmä fanúšikovia kávového moku. Náplne sú vláčne, s delikátnou dobre vyváženou chuťou, ktorá vás jednoducho dostane.

55 Special Coffee Collection IRISH COFFEE Čokoládovo-smotanová ganache s kávou a írskou whisky v mliečnej čokoláde. ESPRESSO Čokoládovo-smotanová ganache s lahodným espressom v horkej čokoláde. CASCARA Čokoládovo-smotanová ganache s jemnou chuťou cascary v horkej čokoláde.

56 Bonboniéra Special Coffee Collection 09 Formát: 125x125x30mm, Hmotnosť: 90g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 8,30 6,92 bez DPH

57 Bonboniéra Special Coffee Collection 15 Formát: 125x180x30mm, Hmotnosť: 150g Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 12,50 10,42 bez DPH

58 ChocoChips Tenké plátky mliečnej a horkej čokolády s rozmanitými prísadami v podobe čipsov vyzerajú okúzľujúco. Tieto prísady krásne ladia s čokoládou, a tak sa navzájom vynikajúco dopĺňajú. Keď raz začnete s ochutnávaním, jednoducho neviete prestať!

59 ChocoChips 220g Formát: 140x140x40mm, Hmotnosť: 220g Minimálna trvanlivosť: 8 mesiacov 10,50 8,75 bez DPH

60 ChocoLiquid Čokoláda na paličke ponúka skvelú zábavu pri príprave ozajstnej tekutej čokolády. Vychutnajte si túto skvelú čokoládovú lahôdku intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým!

61 Tekutá čokoláda ChocoLiquid Standard Formát: 125x80x40mm, Hmotnosť: 40g Minimálna trvanlivosť: 8 mesiacov 1,80 1,50 bez DPH

62 Tekutá čokoláda ChocoLiquid Standard VARIANTY PRODUKTOV MILK 34% Mliečna čokoláda, vyvážená chuť kakaa a mlieka s jemným podtónom karamelu. DARK 54% Horká čokoláda, dobre vyvážená chuť s príjemným vanilkovým podtónom. EXTRA DARK 80% Extra horká čokoláda, výrazne kakaová s príjemným buketom. NÁVOD, AKO PRIPRAVIŤ KVALITNÚ TEKUTÚ ČOKOLÁDU V poháry zohrejeme 50ml smotany na 80 C, vložíme čokoládu na paličke, rozpustíme a na záver energicky do hladka vymiešame. Doba prípravy cca 2minúty.

63 Tekutá čokoláda ChocoLiquid Hazelnut Formát: 125x80x40mm, Hmotnosť: 40g Minimálna trvanlivosť: 8 mesiacov 2,10 1,75 bez DPH

64 Tekutá čokoláda ChocoLiquid Origin Formát: 125x80x40mm, Hmotnosť: 40g Minimálna trvanlivosť: 8 mesiacov 2,50 2,08 bez DPH

65 Tekutá čokoláda ChocoLiquid Origin VARIANTY PRODUKTOV PAPUA 35% Mliečna čokoláda, mierne aromatická, veľmi jemná, s ovocným podtónom. GHANA 39% Mliečna čokoláda, mierne sladká, výdatne kakaová chuť, v závere dlhotrvajúci buket. MEXICO 66% Horká čokoláda, exotická, dlhotrvajúca chuť, jemne korenistá. SAINT DOMINIK 70% Horká čokoláda, výrazne kakaová chuť s ovocným a korenistým podtónom. CUBA 70% Horká čokoláda, vyvážená ovocná chuť, jemne korenistá. SAO THOMÉ 70% Horká čokoláda, výdatná kakaová chuť, v závere dlho trvajúci buket. VENEZUELA 72% Horká čokoláda, vynikajúca, jemná a zároveň výrazná chuť po čiernom ovocí. TANZANIA 75% Horká čokoláda, intenzívna kakaová chuť, jemne korenistá, v závere jemná ovocná trpkosť.. ECUADOR 76% Horká čokoláda, jemne aromatická, dokonalá harmónia ovocných chutí.

66 Gianduja Block Gianduja predstavuje dokonalé spojenie jemnej orechovej pasty s kvalitnou mliečnou čokoládou. Táto unikátna čokoládovo-oriešková pochúťka pochádzajúca z Talianska sa dodnes teší svojej neutíchajúcej popularite a právom.

67 Gianduja Block Formát: 125x80x40mm, Hmotnosť: 40g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 1,90 1,58 bez DPH

68 Gianduja Block VARIANTY PRODUKTOV INTENSE Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v mliečnej čokoláde FOREST FRUIT Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v mliečnej čokoláde ORANGE Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v horkej čokoláde TONKA Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v horkej čokoláde COCOA BEANS Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v mliečnej čokoláde FEULLETINE Lieskovo-oriešková gianduja s praženými lieskovými orechmi v mliečnej čokoláde

69 Gianduja Block Set Formát: 125x80x40mm, Hmotnosť: 6 x 40g Minimálna trvanlivosť: 5 mesiacov 15,30 12,75 bez DPH

70 Choconela & Caranela Nátierky alebo krémy - nazvite to, ako chcete. Jedno je však isté: ak ich raz ochutnáte, zamilujete sa do nich. Čaká vás výrazná a zároveň lahodná chuť aj bohatosť orieškov a čokolády. Môžete ich použiť pri tvorbe dezertov alebo len tak vyjedať lyžičkou z pohára.

71 Nátierka Choconela & Caranela Formát: 90x90x70mm, Hmotnosť: 120g Minimálna trvanlivosť: 8 mesiacov 6,80 5,67 bez DPH

72 Nátierka Choconela & Caranela VARIANTY ČOKOLÁD CHOCONELA HAZELNUT Nátierka z čerstvo upražených lieskových orechov, čokolády a kakaa. CHOCONELA ALMOND Nátierka z čerstvo upražených mandlí, čokolády a kakaa. CHOCONELA CARANELA Nátierka z karamelu, čerstvo upražených lieskových orechov a kakaa.

73 MINIBALENIA Drobné balenia čokoládových bonbónov sú milým darčekom pri rôznych príležitostiach. Spríjemnite atmosféru konferencií, výstav či iných podujatí čokoládou! Nezabúdajte, že práve malé kúsky tohto sladkého pokrmu vyvolávajú pocit šťastia a ľudia sa pri nich vedia krásne uvoľniť.

74 Mini-balenie PR-050 Formát: 52x46x20mm Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 0,90 0,75 bez DPH

75 Mini-balenie PR-040 Formát: 42x42x37mm Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 1,20 1,00 bez DPH

76 Mini-balenie PR-070 Formát: 42x70x37mm Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 2,20 1,83 bez DPH

77 Mini-balenie PR-070A Formát: 70x70x37mm Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 3,80 3,17 bez DPH

78 Mini-balenie PR-100 Formát: 110x72x38mm Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace 5,40 4,50 bez DPH

79 DARČEKOVÉ SETY Darčekové sety vyskladané z rôznych našich produktov sú hodnotným a zároveň reprezentatívnym darčekom. Ukážky vás môžu inšpirovať, ako by mohol vyzerať práve váš set. Predostrite nám vaše predstavy urobíme všetko preto, aby sme ich naplnili.

80 SET Gianduja 001 Formát: 275x195x25mm Zloženie: 2ks Creativ Line 90g, 1ks Gianduja Block 30g 16,50 13,75 bez DPH

81 SET Gianduja 002 Formát: 275x195x25mm Zloženie: 4ks Creativ Line 90g 24,40 20,33 bez DPH

82 SET Víno & Čokoláda 001 Formát: 330x180x100mm Zloženie: 3ks Creativ Line 90g, 2ks Choconela 120g Cena je uvedená bez vína. 38,10 31,75 bez DPH

83 SET Víno & Čokoláda 002 Formát: 310x180x75mm Zloženie: 1ks Luxury 120g, 1ks ChocoTube 120g, ChocoChips 90g Cena je uvedená bez vína. 31,00 25,83 bez DPH

84 SET Víno & Čokoláda 003 Formát: 330x180x100mm Zloženie: 2ks Luxury 100g, 1ks Creativ Line 100g, ChocoChips 180g Cena je uvedená bez vína. 43,00 35,83 bez DPH

85 Poznámky

86

87

88 ALPHA chocolate DP, s.r.o. Rosinska cesta 8, Žilina, Slovensko

deserts cakes treats

deserts cakes treats deserts cakes treats Príchute... NEW NEW NEW Chocolate Chocolate fruit Raspberry Forest fruit Nougat Caramel Chocolate & white Pistachio Cream cheese & fruit Coconut & chocolate Vanilla & almond Oreo Cookies

More information

Raňajky Breakfast Café & Restaurant

Raňajky Breakfast Café & Restaurant Raňajky Breakfast Café & Restaurant Štúrova 10, 811 02 Bratislava, Slovakia t +421 2 32 17 18 08 m +421 917 984 309 reservations@rosethotel.sk www.rosethotel.sk/tulip Bohatý výber z raňajkového bufetu

More information

Coffee Vergnano. 7g Espresso 1,50 (ristretto - 20 ml, espresso - 30 ml, lungo ml)

Coffee Vergnano. 7g Espresso 1,50 (ristretto - 20 ml, espresso - 30 ml, lungo ml) Coffee Vergnano Samozrejme si môžete svoju kávičku zobrať so sebou "Coffee to go". Na Vaše prianie Vám pripravíme všetky kávy bez kofeínu. 7g Espresso 1,50 7g Espresso so smotanou (Espresso with coffee

More information

APPETIZERS PREDJEDLÁ POLIEVKY SOUPS 14,50. HOVÄDZIE zamiešaný tatársky biftek ochutený na želanie, s hriankami alebo toastom 70 g (1,3,10)

APPETIZERS PREDJEDLÁ POLIEVKY SOUPS 14,50. HOVÄDZIE zamiešaný tatársky biftek ochutený na želanie, s hriankami alebo toastom 70 g (1,3,10) JEDLO FOOD PREDJEDLÁ APPETIZERS HOVÄDZIE zamiešaný tatársky biftek ochutený na želanie, s hriankami alebo toastom 70 g (1,3,10) 14,50 BEEF tartar seasoned in traditional Slovak style with toasted or deep

More information

KVALITNÉ CERTIFIKOVANÉ JEDINEČNÉ BOHATÝ VÝBER PRÍRODNÉ QUALITY CERTIFIED UNIQUE WIDE RANGE NATURAL

KVALITNÉ CERTIFIKOVANÉ JEDINEČNÉ BOHATÝ VÝBER PRÍRODNÉ QUALITY CERTIFIED UNIQUE WIDE RANGE NATURAL KVALITNÉ CERTIFIKOVANÉ JEDINEČNÉ BOHATÝ VÝBER PRÍRODNÉ QUALITY CERTIFIED UNIQUE WIDE RANGE NATURAL POLAND CZECH REPUBLIC UKRAINE AUSTRIA HUNGARY AUSTRIA CZECH REPUBLIC TRNAVA BRATISLAVA TRAKOVCE POLAND

More information

Novinky zo sveta za super ceny!

Novinky zo sveta za super ceny! Butter Cookies - maslové sušienky v plechovke 454g Kokosky Makronen s kakaovou polevou 200g Mini Muffins Black&White 12ks v sáčku 280g Oat Cookies 300g od 15.10. Cena: 2,35 Cena: 0,96 Cena: 1,00 Cena:

More information

Niečo na začiatok Something for beginning

Niečo na začiatok Something for beginning Niečo na začiatok Something for beginning (V) Buffalo Mozzarella (150 g) * 7 15.00 sušené paradajky, bylinkový šalát, čerstvá figa (V) Buffalo Mozzarella sun dried tomatoes, herb salad, fresh fig Escargots

More information

MENU m n. m. Predjedlo / Starter. 85 g Hlúzovkové vajíčko s parmezánovou omáčkou. Polievka / Soup

MENU m n. m. Predjedlo / Starter. 85 g Hlúzovkové vajíčko s parmezánovou omáčkou. Polievka / Soup Dobrý deň a vitajte. Angus restaurant je gastronomickou novinkou v centre Jasnej. Inšpirovali sme sa americkou kultúrou, ale väčšiu časť tvoria lokálne suroviny. Vďaka tomu sú naše špeciality vždy čerstvé

More information

Nápojový lístok Beverage menu

Nápojový lístok Beverage menu Nápojový lístok Beverage menu GIN "Prémiová slovenská vodka filtrovaná cez diamantový prach v našej ponuke." Bombay sapphire... OMFG... VODKA 2,90 3,60 Finlandia... Grey goose... Absolut vodka... Russian

More information

Lobby bar ponuka. Lobby bar offer

Lobby bar ponuka. Lobby bar offer Lobby bar ponuka Lobby bar offer Miniburgre so zemiakovými čipsami (hovädzí, zverinový, kur ací) Miniburgers with potato chips (beef, game meat, chicken) Marinované kur acie krídla s pikantným dippom Marinated

More information

Dobrodružstvo sa často spája s oblasťou rovníkovej Afriky. Rozľahlé plantáže

Dobrodružstvo sa často spája s oblasťou rovníkovej Afriky. Rozľahlé plantáže PREMIUM CHOCOLATES Dobrodružstvo sa často spája s oblasťou rovníkovej Afriky. Rozľahlé plantáže Afriky, Južnej Ameriky či južnej Ázie to je počiatok zrodu kakaového zrna, ktoré sa v tajomnom procese mení

More information

ROZLIEVANÉ VÍNA WINE BY THE GLASS

ROZLIEVANÉ VÍNA WINE BY THE GLASS ROZLIEVANÉ VÍNA WINE BY THE GLASS PROSECCO 0.10 l Prosecco Casato Unico Frizzante 4,50 Treviso, Italy BIELE VÍNO / WHITE WINE 0,125 l Crowne Plaza Cuvée white 3.00 Chardonnay 4.50 Vinkor Juraj Vršek Pinot

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES LIST

NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES LIST NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES LIST V každej drobnosti je kúsok srdca našich ľudí riaditeľka hotela Ľudmila Buvalová APERITÍV / APERITIF 0,24 l Aperol Spritz (sekt - šumivé biele víno, aperol, minerálna voda/

More information

Platnosť do alebo do vyčerpania zásob. Uvedené čiastky sú bez DPH. Tlačové chyby vyhradené. Zmena motívu vyhradená.

Platnosť do alebo do vyčerpania zásob. Uvedené čiastky sú bez DPH. Tlačové chyby vyhradené. Zmena motívu vyhradená. Platnosť do 30. 12. 2018 alebo do vyčerpania zásob. Uvedené čiastky sú bez DPH. Tlačové chyby vyhradené. Zmena motívu vyhradená. VAŠA TAŠKA BUDE ORIGINÁL! Potlačíme tašku akýmkoľvek motívom Ponúkame tašky

More information

1,20 ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM 1,50 DEZERTY (KOLÁČE A TORTY PODĽA DENNEJ PONUKY)

1,20 ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM 1,50 DEZERTY (KOLÁČE A TORTY PODĽA DENNEJ PONUKY) DEZERTY MINI CAKE PODĽA DENNEJ PONUKY 60G (1,3,7,8) 1,50 ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM 1,20 PUNČOVÝ REZ 1,20 / 60G (1,3) ZAMATOVÁ ROLÁDA 1,20 / 60 G (1,3,7) KOKOSOVÁ

More information

1,20 ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM DEZERTY ZAMATOVÁ ROLÁDA 1,20 / 60 G (1,3,7) KOKOSOVÁ

1,20 ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM DEZERTY ZAMATOVÁ ROLÁDA 1,20 / 60 G (1,3,7) KOKOSOVÁ DEZERTY ORIGINÁL KRÉMEŠ 100 G (1,3,7) LÍSTKOVÉ CESTO POSYPANÉ PRÁŠKOVÝM CUKROM 1,20 ZAMATOVÁ ROLÁDA 1,20 / 60 G (1,3,7) KOKOSOVÁ ROLÁDA 1,20 / 60 G (1,3,7) VENČEK 1,20 / 80 G (1,3,7) PUNČOVÝ REZ 1,20 /

More information

Zeleninový šalát - mix šalátových listov, paradajka, uhorka, reďkovka, mrkva

Zeleninový šalát - mix šalátových listov, paradajka, uhorka, reďkovka, mrkva P r e d j e d l O A p p e t i z e r 100 g 150 g Portobello gratin (zapekané hríby portobello s taleggio omáčkou a parmezánom) Portobello gratin (roasted portobello mushrooms with taleggio sauce and parmesan)

More information

LIFE IS ABOUT THE MOMENTS AND WE CREATE THE MOMENTS FOR YOU SKY BAR TEAM

LIFE IS ABOUT THE MOMENTS AND WE CREATE THE MOMENTS FOR YOU SKY BAR TEAM LIFE IS ABOUT THE MOMENTS AND WE CREATE THE MOMENTS FOR YOU SKY BAR TEAM Vodka Collection smirnoff 3,90 smirnoff black 5,90 smirnoff raspberry 3,90 smirnoff green apple 3,90 smirnoff vanilla 3,90 smirnoff

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU *** NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU Hotel Srdiečko*** Chopok Juh, Horná Lehota 112, 977 01 Brezno, +421 911 069 728 info@hotelsrdiecko.sk www.hotelsrdiecko.sk o_pass_karta_bez_bezkontakt_symbol_85.6x53.98_a_v3.indd

More information

MENU Á LA CARTE. Friendly luxury

MENU Á LA CARTE. Friendly luxury MENU Á LA CARTE OBEDOVÉ MENU / LUNCH MENU POLIEVKY / SOUPS PARADAJKOVÁ POLIEVKA / TOMATO SOUP (7) 0,33l so sušenými paradajkami s bazalkou a parmezánom / with dried tomatoes, basil and Parmesan cheese

More information

WINE SPIRITS SOFT DRINKS COCKTAILS

WINE SPIRITS SOFT DRINKS COCKTAILS WINE SPIRITS SOFT DRINKS COCKTAILS ROZLIEVANÉ VÍNO WINE BY THE GLASS ŠUMIVÉ BIELE VÍNO SPARKLING WHITE WINE 0,1 l Prosecco Frizzante Piantade suché/ dry Montelvini, Treviso, Taliansko/ Italy 2,40 BIELE

More information

ANGUS RESTAURANT LOBBY BAR m n. m.

ANGUS RESTAURANT LOBBY BAR m n. m. ANGUS RESTAURANT LOBBY BAR 1 110 m n. m. 4 cl R. Jelínek Bohemia HONEY slivovica s medom, budík 35 % 4,00 4 cl R. Jelínek Čerešňovica budík 42 % 4,00 4 cl R. Jelínek Marhuľovica budík 42 % 4,00 4 cl R.

More information

Záhradné ob ed ové menu / Garden lunch menu

Záhradné ob ed ové menu / Garden lunch menu Záhradné ob ed ové menu / Garden lunch menu Studené predjedlá / Cold starters Antipasto fredo /1, 7/ 150 g 5,65 /pomodoro secco, feta, peccorino a kráľovské olivy naložené v olivovom oleji extra virgin,

More information

Hotel Saffron A la Carte Menu

Hotel Saffron A la Carte Menu Hotel Saffron A la Carte Menu PREDJEDLÁ STARTERS 100g Španielska sušená šunka Jamón Serrano 7,90 doplnená nakladanou cviklou a kráľovskými olivami, s čerstvým pečivom (1,10) Dry-cured spanish ham Jamón

More information

MENU À LA CARTE KÚZLO VÍNA, UMENIE CHUTÍ. THE MAGIC OF WINE, THE ART OF TASTE.

MENU À LA CARTE KÚZLO VÍNA, UMENIE CHUTÍ. THE MAGIC OF WINE, THE ART OF TASTE. MENU À LA CARTE KÚZLO VÍNA, UMENIE CHUTÍ. THE MAGIC OF WINE, THE ART OF TASTE. PREDJEDLÁ / STARTERS 1. JAHŇACIE PLÁTKY rukola, fazuľa fava, mrkva, pistácie, majonéza z kapár LAMB SLICES rocket, fava beans,

More information

MENU PREDJEDLÁ, POLIEVKY, ŠALÁTY, HLAVNÉ JEDLÁ, DEZERTY

MENU PREDJEDLÁ, POLIEVKY, ŠALÁTY, HLAVNÉ JEDLÁ, DEZERTY MENU PREDJEDLÁ, POLIEVKY, ŠALÁTY, HLAVNÉ JEDLÁ, DEZERTY PREDJEDLO / STARTERS 120 g Bryndzová pena z bryndze z bio farmy Važec so zemiakovo-slaninovou plackou, krekrom s údenou paprikou a pažítkovým olejom

More information

Produktový katalóg

Produktový katalóg Produktový katalóg 2016 2017 Obsah Contents JOHANN E. HUBERT... 2 PAULINE HUBERT... 2 HUBERT XO... 2 HUBERT L ORIGINAL... 3 HUBERT ODRODOVÉ SEKTY... 3 HUBERT DE LUXE... 4 HUBERT GRAND... 5 HUBERT NEALKOHOLICKÝ...

More information

Vianočné darčeky z katalógu na objednávku

Vianočné darčeky z katalógu na objednávku 2012 Vianočné darčeky z katalógu na objednávku Demmers Teahouse Štúrova ulica 4, Bratislava (vchod z Jesenského ulice) tel: 02/5292 3204 office@demmer.sk www.demmer.sk Otvaracie hodiny Pondelok Piatok

More information

Vínna karta. Vážení milovníci vín!

Vínna karta. Vážení milovníci vín! Vínna karta Vážení milovníci vín! Dovoľujem si Vám predložiť vínnu kartu Art Hotela Kaštieľ. Tento vínny sprievodca bol spracovávaný s čo najväčším rešpektom k rôznorodosti Vašich chutí. Či už máte radi

More information

AKCIA potravinová sieť 4,99 5,99* 0,25 0,30* 0,36 0,43* ako 25 rokov s Vami! Kofila 35g. Karpatské KB 40% 0,7L darčekové balenie

AKCIA potravinová sieť 4,99 5,99* 0,25 0,30* 0,36 0,43* ako 25 rokov s Vami! Kofila 35g. Karpatské KB 40% 0,7L darčekové balenie Nezávislá obchodná aliancia AKCIA 15.10. 15.11. Už viac ako 25 rokov s Vami! potravinová sieť 4,99 5,99* 0,25 0,30* Kofila 35g 0,36 0,43* Bujón Maggi 3L 60g Karpatské KB 40% darčekové balenie Distribúcia:

More information

Uvádzacia zľava! Znova v ponuke! % -19% -23%

Uvádzacia zľava! Znova v ponuke! % -19% -23% 3 1. 525 1. 369 s DPH 1.64 s DPH 1.83 Magnat Cherry Charm - Exclusive Collection - zmes mliečnej a horkej čokolády 260g Kód: 1061931 bal: 8 višne v čokoláde 145g Kód: 1061935 bal: 6 0. 789 s DPH 0.95 Čokoláda

More information

NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK. Drinks and snacks menu LOBBY BAR.

NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK. Drinks and snacks menu LOBBY BAR. NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK Drinks and snacks menu LOBBY BAR www.grandjasna.sk NEALKO NÁPOJE SOFT DRINKS 100 ml Happy day džús / juice rôzne príchute / various flavours 300 ml Bubble gum Vinea Monin buble

More information

Predjedlá / Starters. Polievky / Soups

Predjedlá / Starters. Polievky / Soups Predjedlá / Starters 80 g Kuskus s marinovanou cviklou a grilovaným kozím syrom (1,7) * 3,50 Couscous with marinated beetroot and grilled goat cheese 100 g Tartar z údeného lososa so sušenými paradajkami,

More information

ANGUS RESTAURANT m n. m. LOBBY BAR

ANGUS RESTAURANT m n. m. LOBBY BAR ANGUS RESTAURANT LOBBY BAR 1 110 m n. m. Ovocné destiláty / Fruit based spirits 4 cl R. Jelínek Hruškovica Wiliams budík 4 cl R. Jelínek Slivovica biela budík 3 YO 4 cl R. Jelínek Bohemia HONEY slivovica

More information

Špenátová polievka s bryndzovo-smotanovými haluškami (1,3,7) Bravčová panenka v bylinkovej kruste na karfiolovom pyré, jarné zemiaky s petržlenom (7)

Špenátová polievka s bryndzovo-smotanovými haluškami (1,3,7) Bravčová panenka v bylinkovej kruste na karfiolovom pyré, jarné zemiaky s petržlenom (7) Polievka Soup 0,30 l Špenátová polievka s bryndzovo-smotanovými haluškami (1,3,7) Spring spinach soup with sheep cheese-creamy gnocchi (1,3,7) 2,50 Hlavné jedlá Main Courses 300 g Jarný šalát s reďkovkami,

More information

COCKTAILS APERITIFS & AMARO COFFEE & CO.

COCKTAILS APERITIFS & AMARO COFFEE & CO. COCKTAILS 0,22 l Mojito 6 Havana Club Añejo 3 años rum, mäta, limetka, sóda, Muscovado cukor/ Havana Club Añejo 3 años rum, lime, soda water, Muscovado sugar 0,24 l Aperol Spritz (Veneziano) 7 Aperol,

More information

TALIANSKO / Italy. San Simone, Prosecco Perlae Naonis Millesimato, Friuli, D.O.C. Brut... 0,75l 24,00

TALIANSKO / Italy. San Simone, Prosecco Perlae Naonis Millesimato, Friuli, D.O.C. Brut... 0,75l 24,00 Šumivé víno Zahraničie Foreign sparkling wine TALIANSKO / Italy La Tordera Prosecco Alné D.O.C extra dry... 0,75l 21,00 Víno má veľmi ovocný charakter, presne ako väčšina vín tipu Prosseco. Vďaka ovocnému

More information

tequila sunrise 0,18 l 5,99 pepe lopez silver, grenadine, pomarančový džús * orange juice

tequila sunrise 0,18 l 5,99 pepe lopez silver, grenadine, pomarančový džús * orange juice cocktails SWEET & FRUITY sex on the beach 0,26 l 6,39 finlandia, broskyňový likér * peach liqueur, marakujový * passion fruit syrup, grenadine, pomarančový džús * orange juice * prajete si? * would you

More information

STREDOMORIE SEVERNÁ EURÓPA ANTILY & KUBA DUBAJ, ABU DHABI & OMÁN MSC GRAND VOYAGES Z EURÓPY, KUBY A ANTÍL, DUBAJA, ABU DHABI & OMÁNU

STREDOMORIE SEVERNÁ EURÓPA ANTILY & KUBA DUBAJ, ABU DHABI & OMÁN MSC GRAND VOYAGES Z EURÓPY, KUBY A ANTÍL, DUBAJA, ABU DHABI & OMÁNU NÁPOJOVÉ BALÍČKY APRíL 2017 AŽ MÁJ 2018 STREDOMORIE SEVERNÁ EURÓPA ANTILY & KUBA DUBAJ, ABU DHABI & OMÁN MSC GRAND VOYAGES Z EURÓPY, KUBY A ANTÍL, DUBAJA, ABU DHABI & OMÁNU Okrem týchto ponúk spoločnosť

More information

APERITIVES / SPIRITS. Aperitives. Spirits. ŠARIŠ PARK Let s meet at a good meal. Martini bianco, rosso, brut Cinzano bianco, rosso, brut

APERITIVES / SPIRITS. Aperitives. Spirits. ŠARIŠ PARK Let s meet at a good meal. Martini bianco, rosso, brut Cinzano bianco, rosso, brut BEVERAGES APERITIVES / SPIRITS Aperitives Campari Martini bianco, rosso, brut Cinzano bianco, rosso, brut Vermuth bianco 0,05 l 0,10 l 0,10 l 0,10 l Spirits Vodka Fjodor 37,5% Vodka with horec 40% Vodka

More information

POLIEVKY SOUPS, SUPPEN JEDLÁ Z HYDINY CHICKEN MEALS, FEDERVIEH ESSEN

POLIEVKY SOUPS, SUPPEN JEDLÁ Z HYDINY CHICKEN MEALS, FEDERVIEH ESSEN JEDÁLNY LÍSTOK MENU,, SPEISENKARTE POLIEVKY SOUPS, SUPPEN 0,25l HUBOVÝ KRÉM 1,80 MUSHROOM CREAM SOUP PILZ CREME SUPPE 0,25l VÝBER PODĽA PONUKY DŇA 1,45 CHOICE OF DAILY MENU WAHL DES TÄGLICHEN MENŰ JEDLÁ

More information

Kvalitná, rozmanitá, autentická? Laminátová podlaha Egger PRO. Flooring Collection

Kvalitná, rozmanitá, autentická? Laminátová podlaha Egger PRO. Flooring Collection Kvalitná, rozmanitá, autentická? Laminátová podlaha Egger PRO Flooring Collection 2018 2020 Veľmi povrchné, ale autentické. Výrazné povrchové štruktúry dodajú Vašej podlahe charakter, napriek tomu sa dajú

More information

Výročné menu ANNIVERSARY MENU

Výročné menu ANNIVERSARY MENU Výročné menu Milí hostia, tento rok slávime významné jubileum 10 rokov od privítania prvých hostí v našom hoteli. Za jednu dekádu sme prešli veľmi dlhý kus cesty, vďaka stabilnému tímu máme kopu spomienok,

More information

ANGUS RESTAURANT m n. m. LOBBY BAR

ANGUS RESTAURANT m n. m. LOBBY BAR ANGUS RESTAURANT LOBBY BAR 1 110 m n. m. 4 cl R. Jelínek Marhuľovica budík 42 % 4 cl R. Jelínek Hruškovica wiliams Kosher budík 42 % 6 +20 b 4 cl R. Jelínek Slivovica Kosher budík 5yo 50 % 8,00 6 +40 b

More information

Turkish coffee *** Türkischer Kaffee

Turkish coffee *** Türkischer Kaffee Turkish coffee *** Türkischer Kaffee coffe / Kaffee 8g. *** 1,75 8g./0,025l. *** 1,95 8g/0,1l/0,025l. *** 2,45 8g/0,025l. *** 1,95 Milk Drinks / Milchgetränke ice coffee, / Eis Kaffee 0,2l. *** 2,95 from

More information

PREDJEDLÁ / STARTERS ŠALÁTY / SALADS POLIEVKY / SOUPS

PREDJEDLÁ / STARTERS ŠALÁTY / SALADS POLIEVKY / SOUPS PREDJEDLÁ / STARTERS 1. PÂTÉ FOIE GRAS koňaková plnka, tekvicové jadierka, kakový čips, brusnicová omáčka PÂTÉ FOIE GRAS cognac filling, pumpkin seeds, cocoa chips, cranberry sauce 80 g Alergény/Allergens:

More information

Pasabahce. Version

Pasabahce.   Version Pasabahce www.karlo.sk Version 0818 1 bistro 44419 bistro Š. FLÉTNA 190 ml 44411 bistro KALICH VÍNO 270 ml 44412 bistro KALICH VÍNO 210 ml 44415 bistro KALICH VÍNO 160 ml 44188 bistro KALICH KOŇAK 400

More information

nie je hra Monte snack 29g Kávenky 50g Originál, inál Cappuccino Monte 150g Čoko, White POZNÁTE Z RÁDIA

nie je hra Monte snack 29g Kávenky 50g Originál, inál Cappuccino Monte 150g Čoko, White POZNÁTE Z RÁDIA L15-SaZ Akcia Akcia platí platí od od 26.12018 do do 12.11.2018 nie je hra POZNÁTE Z RÁDIA Kávenky 50g Originál, inál Cappuccino 29 69 5,800/kg 4,600/kg Monte 150g Čoko, White 29 10,000/kg Monte snack

More information

Menu À la Carte À la carte pre Vás pripravili skúsení šéfkuchári Peter Tóth a Marek Maslej.

Menu À la Carte À la carte pre Vás pripravili skúsení šéfkuchári Peter Tóth a Marek Maslej. Menu À la Carte À la carte pre Vás pripravili skúsení šéfkuchári Peter Tóth a Marek Maslej. Garancia kvality surovín a služieb je pre nás dôležitá. Dobrú chuť praje tím reštaurácie KONGRES Hotela Roca.

More information

AKCIA potravinová sieť 0,21 3,89 4,67* 0,21 0,25* ako 20 rokov s Vami! Kakaové rezy, Kávenky 50g. Lentilky 28g. Trnavská medovina 0,75L

AKCIA potravinová sieť 0,21 3,89 4,67* 0,21 0,25* ako 20 rokov s Vami! Kakaové rezy, Kávenky 50g. Lentilky 28g. Trnavská medovina 0,75L Nezávislá obchodná aliancia AKCIA 15.10. 15.11. Už viac ako 20 rokov s Vami! potravinová sieť 0,21 0,25* 3,89 4,67* Kakaové rezy, Kávenky 50g 0,21 0,25* Lentilky 28g Trnavská medovina 0,75L Distribúcia:

More information

PLAZA BAR. Aperitívy - Aperitives. Portské víno, Sherry Port wine, Sherry. Víno na rozlievanie - Wine by the glass. Sekt - Sparkling wine.

PLAZA BAR. Aperitívy - Aperitives. Portské víno, Sherry Port wine, Sherry. Víno na rozlievanie - Wine by the glass. Sekt - Sparkling wine. Aperitívy - Aperitives Aperol 4 cl 4.00 Bentianna 4 cl 5.50 Campari 4 cl 4.00 Martini Dry, Bianco, Rosso 8 cl 4.00 Pernod 4 cl 5,50 Aperol Spritz 14 cl 7.50 Campari Orange 20 cl 5.50 Campari Soda 20 cl

More information

Rozlievané víno. Šumivé víno. Biele víno. Biele víno 0,10 l Rulandské šedé, Chateau Modra Terroir suché akostné 1,70

Rozlievané víno. Šumivé víno. Biele víno. Biele víno 0,10 l Rulandské šedé, Chateau Modra Terroir suché akostné 1,70 Rozlievané víno Biele víno 0,10 l Rulandské šedé, Chateau Modra Terroir 1,70 Ružové víno 0,10 l Cabernet Sauvignon Rosé, Chateau Modra Terroir polosladké, akostné 1,70 Červené víno 0,10 l Cabernet Sauvignon,

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINKS MENU

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINKS MENU NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINKS MENU NEALKO NÁPOJE / SOFT DRINKS 0,20 l Rauch džúsy fľaša / bottled juice podľa dennej ponuky / ask for current selection 0,33 l Rauch Ice Tea podľa dennej ponuky / ask for current

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES, GETRÄNKE

NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES, GETRÄNKE NÁPOJOVÝ LÍSTOK BEVERAGES, GETRÄNKE TEPLÉ NÁPOJE / WARM DRINKS, WARME GETRÄNKE ČAJ PORCOVANÝ (1,5g čaj + 10g cukor, čaj podľa ponuky) 1,20 TEA ACCORDING TO OFFER / TEE NACH DEM ANGEBOT ČAJ Z ČERSTVÝCH

More information

Sun Valley Resort, Sun Valley (Idaho) zamestnávateľa stretneš v Bratislave už

Sun Valley Resort, Sun Valley (Idaho) zamestnávateľa stretneš v Bratislave už Sun Valley Resort, Sun Valley (Idaho) zamestnávateľa stretneš v Bratislave už 17.2.2018 Ak miluješ prírodu, nie je nič lepšie ako Idaho. Rafting, vychádzky v prírode, vodopády... to všetko nájdeš v dobrej

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU

NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK MENU HOTELS OPERATED BY APERITÍV / APERITIF 100 ml Cinzano s citrónom / with lemon, Martini s citrónom / with lemon 40 ml Campari s pomarančom/with orange 3,20 ŠUMIVÉ VÍNA / SPARKLING

More information

Výročné menu ANNIVERSARY MENU

Výročné menu ANNIVERSARY MENU Výročné menu Milí hostia, tento rok slávime významné jubileum 10 rokov od privítania prvých hostí v našom hoteli. Za jednu dekádu sme prešli veľmi dlhý kus cesty, vďaka stabilnému tímu máme kopu spomienok,

More information

Butter Caramel. handmade butterscotch caramel hugged by a layer of dark milk chocolate. Cinnamon Vanilla Bean

Butter Caramel. handmade butterscotch caramel hugged by a layer of dark milk chocolate. Cinnamon Vanilla Bean Bergamot Tea Bourbon Bonbon Butterscotch Butter Cabernet a whipped milk infused with local Earl Grey tea, a touch of orange dark with a splash of fine bourbon handmade butterscotch caramel hugged by a

More information

B A R W A R E DECANTERS

B A R W A R E DECANTERS BARWARE DECANTERS 1L65-55 3/4 oz. Decanter 1L4 GRAND FINALE G8566 Decanter 1L5 AMPHORIA D6652 Decanter 1L75 INTUITO H3075 Decanter 1L1 VINARMONY D2141 NEW Destinées au service du vin ou simple objet de

More information

Butterscotch Caramel

Butterscotch Caramel Bergamot Tea Bourbon Bonbon Butterscotch Caramel Butter Caramel Black & White French Truffle Whipped milk infused with local Earl Grey tea, a touch of orange Dark ganache infused with a splash of fine

More information

pyré zo sušených marhúľ / domáci chlieb Goose pâté / Cantaloupe melon / cranberry jelly / dried apricots purée / homemade bread

pyré zo sušených marhúľ / domáci chlieb Goose pâté / Cantaloupe melon / cranberry jelly / dried apricots purée / homemade bread Predjedlá / Starters 150 g Terinka z kozieho syra / cviklové pyré / karamelizované 5,90 A 1,7,8 orechy / hruškovo-slivkové čatní / pažítka / balsamico / domáci chlieb Goat cheese / beetroot purée / caramelized

More information

NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK

NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK NÁPOJOVÝ A SNACK LÍSTOK Drinks and snacks menu LOBBY BAR www.grandjasna.sk DETSKE KIDS APERITÍV / APERITIF 250 ml ŠUMIVÁ VINEA S JAHODOU SPARKLING GRAPE DRINK WITH STRAWBERRY 2,40 200 ml RAUCH DŽÚS rôzne

More information

Merry Christmas Kalėdinis katalogas 2016

Merry Christmas Kalėdinis katalogas 2016 Merry Christmas Kalėdinis katalogas 2016 2 Special Collection Merry Christmas 3 Lyon 03 Cat. No 0486 Super Nova Cat. No 0487 3 French truffles chocolate 40 x 120 x 90 mm 200 pcs. 4 French truffles chocolate

More information

JEDÁLNY LÍSTOK À LA CARTE

JEDÁLNY LÍSTOK À LA CARTE JEDÁLNY LÍSTOK À LA CARTE SNACKOVÁ PONUKA /SNACK MENU/ 120g Hovädzí hamburger s pečenou slaninou, zeleninou a syrom čedar, podávaný so steakovými hranolkami, majonézou a kečupom Beefburger with baked bacon,

More information

Merry Christmas Christmas Catalogue 2016

Merry Christmas Christmas Catalogue 2016 Merry Christmas Christmas Catalogue 2016 Christmas is one of the most beautiful times of the year. To emphasize the importance of the season we have prepared, as we do every year, a collection of Christmas

More information

Mliečne a chladené výrobky

Mliečne a chladené výrobky Nezávislá obchodná aliancia AKCIA 15.3. 15.4. Už viac ako 20 rokov s Vami! potravinová sieť 0,37 0,44* Orion na varenie 100g 2,80 3,36* 3,15 3,78* Jacobs Velvet 200g Tuzemák, Borovička, Vodka Slovlik 40%

More information

M A Î T R E C H O C O L A T I E R èguin. ry B Thier tudio os : S hot om S12. P.c raphic eg anc fr Collection 2

M A Î T R E C H O C O L A T I E R èguin. ry B Thier tudio os : S hot om S12. P.c raphic eg anc fr Collection 2 M A Î T R E C H O C O L A T I E R Collection 2 Mini Tropical Pyramid A selection of 5g Neapolitans from the world s 10 greatest vintages: Papua, Indonesia, Sao Tome, Trinidad, Venezuela, Tanzania, Ghana,

More information

PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH

PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH 1 Austria Wyeth Lederle Pharma GmbH, Fort Dodge Waidhausengasse 19/9, A-1140, Vienna

More information

Jedálny lístok. Polievky / Soups. Kurací vývar s mäsom,zeleninou,rezancami 0,4L. Chicken broth with meat, vegetables,noodles 1,2 1,9,12

Jedálny lístok. Polievky / Soups. Kurací vývar s mäsom,zeleninou,rezancami 0,4L. Chicken broth with meat, vegetables,noodles 1,2 1,9,12 Jedálny lístok Polievky / Soups Kurací vývar s mäsom,zeleninou,rezancami 0,4L Chicken broth with meat, vegetables,noodles 1,2 1,9,12 Hubová polievka so zemiakmi a sous-vide vajíčkom 0,4L Mushroom soup

More information

Studené predjedlo Cold appetizer. Polievky Soups

Studené predjedlo Cold appetizer. Polievky Soups Studené predjedlo Cold appetizer 110g/30g Filet zo pstruha v citrónovej želatíne s prepeličím vajíčkom, marinovanou zeleninou a limetkovo estragónovou emulziou (4,7) Filet of trout in lemon gelatin with

More information

MAREK BREZINA executive chef

MAREK BREZINA executive chef MAREK BREZINA executive chef Vstúpte do sveta elegancie, kde každý priestor má punc výnimočnosti. Spoznajte kúzlo umenia chutí na tanieri, ktoré začína v nájdení najlepších a najkvalitnejších surovín.

More information

PRODUCT BROCHURE for Bakery & Confectionary

PRODUCT BROCHURE for Bakery & Confectionary Take Your Chocolate &chocolate Related Business.. to the next level For over years,la nourritur e has been known for providing an unparalleled experincein the world of s peciality des s erts, bakery acros

More information

BEVERAGES SOLARIS ORGANIC IRISH TEAS. Solaris Presentation Box Black. Weight /Quantity Black Price Unit : EACH PRICE:

BEVERAGES SOLARIS ORGANIC IRISH TEAS. Solaris Presentation Box Black. Weight /Quantity Black Price Unit : EACH PRICE: SOLARIS ORGANIC IRISH TEAS Solaris Variety Presentation Box Weight /Quantity 9 x 5 Flavours PRICE: 35.50 28.05 CODE: 60800 Solaris Presentation Box Black Weight /Quantity Black PRICE: 45.00 35.55 CODE:

More information

Polievky - Soups. Ryby Fish meals

Polievky - Soups. Ryby Fish meals Polievky - Soups 0,33 l Slepačí vývar s rezancami 1,40 (A: 1,3,9) Chicken soup with noodles 0,33 l Cesnaková polievka so syrom a šunkou 1,50 (A: 1,3,7,9) Garlic soup with cheese and ham 0,33 l Hubový krém

More information

POLIEVKY SOUPS. 70 g Kačacie paté s lesným ovocím, chlebový chips 4,70 Duck Pâté with Forest Fruit 1, 3 pôvod mäsa Maďarsko

POLIEVKY SOUPS. 70 g Kačacie paté s lesným ovocím, chlebový chips 4,70 Duck Pâté with Forest Fruit 1, 3 pôvod mäsa Maďarsko PREDJEDLÁ HORS D OEUVRES HLAVNÉ JEDLÁ MAIN Courses 70 g Kačacie paté s lesným ovocím, chlebový chips 4,70 Duck Pâté with Forest Fruit 1, 3 pôvod mäsa Maďarsko 80 g Lahôdkový tanier Malvázia Cold cuts selection

More information

ANGUS RESTAURANT m n. m. VÍNNA KARTA

ANGUS RESTAURANT m n. m. VÍNNA KARTA ANGUS RESTAURANT VÍNNA KARTA 1 110 m n. m. Biele rozlievané vína White wines by the glass Sauvignon 2,4 + 20 b Pinot Grigio Muškát žltý Frizzante 2014 3,60 2,6 + 20 b Veltlínske zelené 2016 3,80 Winterberg

More information

Fresh mám rád, je všade poruke

Fresh mám rád, je všade poruke L07-SaZ Akcia Akcia platí platí od 11.5.2018 od do 28.5.2018 do Otvorili sme: Potraviny MÁNYA, Hlavná 306, Kravany n. Dunajom Potraviny MÁNYA, Nemeckosvodínska cesta 1485/27, Svodín Fresh mám rád, je všade

More information

thuû tinh ocean th i lan

thuû tinh ocean th i lan CÔNG TY CP TM VÀ TRUYỀN THÔNG IG VIỆT NAM Chuyên cung cấp cốc thủy tinh cao cấp In logo, hình tượng lên cốc theo yêu cầu Trụ sở: 2/62/41 Phố Vọng Hai Bà Trưng Hà Nội Tel: 04.2260.9002 Hotline: 0966.388.868

More information

DENNÉ MENU 11:00 18:00. GREEN BUDDHA Food & Bar

DENNÉ MENU 11:00 18:00. GREEN BUDDHA Food & Bar DENNÉ MENU 11:00 18:00 GREEN BUDDHA Food & Bar GREEN & FRESH ŠALÁT S KOZÍM SYROM (8) grilovaný kozí syr + červená repa + rukola + vlašské orechy ROLKY ÚDENÉHO LOSOSA (4) rolky z údeného lososa s čerstvými

More information

POZNÁTE Z RÁDIA Danette 125g Čokoláda, Vanilka. okrem. koruna mini. 4,579/kg Kostíci Barvíci 109g, Čoko parta 107g, Sladkáči 109g 0.

POZNÁTE Z RÁDIA Danette 125g Čokoláda, Vanilka. okrem. koruna mini. 4,579/kg Kostíci Barvíci 109g, Čoko parta 107g, Sladkáči 109g 0. L06-SaZ Akcia platí Akcia od platí 24.2018 od 24.2018 do 7.5.2018 do Sám sa riadim zásadami, ktoré odporúčam svojim klientom MUDr. Igor Bukovský HRDÝ PAR ARTN TNER SLO LOVE VENS NSKÉ KÉHO FOL OLKL ÓRU

More information

PREDJEDLÁ / HORS D OEUVRES

PREDJEDLÁ / HORS D OEUVRES PREDJEDLÁ / HORS D OEUVRES 70 g Kačacie paté s lesným ovocím, chlebový chips (1,3) 4,70 /pôvod mäsa Maďarsko/ Duck Pâté with Forest Fruit 80 g Pečený hermelín doplnený bylinkovým olejom (1,3,7) 4,90 Baked

More information

NÁŠ TIP 9,90 5,69. Captain Morgan Spiced. Spiced 35 %

NÁŠ TIP 9,90 5,69. Captain Morgan Spiced. Spiced 35 % NÁŠ TIP 5,69 7,99 Zľava 29 % 11,90 Captain Morgan Spiced Spiced 35 % Captain Morgan Spiced Gold je korenistá liehovina veľmi jemnej chuti na báze portorického rumu s karamelovým buketom a nádhernou tmavou

More information

Ganaches, Classics, Pralines, Caramels and Nougat, Almond Paste, Liqueurs

Ganaches, Classics, Pralines, Caramels and Nougat, Almond Paste, Liqueurs Chocolates Ganaches, Classics, Pralines, Caramels and Nougat, Almond Paste, Liqueurs The Paris-Caramels chocolates are made from beans from different plantations around the world, a unique blend which

More information

T rattoria menu / T rattoria menu

T rattoria menu / T rattoria menu T rattoria menu / T rattoria menu Predjedlá / Starters Studené / Cold Mix talianskych predjedál / 1, 3, 7 / 150 g 8,50 /prosciutto, pomodoro secco, grana, caprese, kráľovské olivy, domáci chlieb/ Mix of

More information

Polievky / Soups 0,25l

Polievky / Soups 0,25l Polievky / Soups 0,25l Slepačí vývar s domácimi rezancami, mäsom a zeleninou Chicken broth with homemade pasta, chicken meat and vegetables 3,5 GOPASS 1 + 60 b Staroslovenská hubová polievka na kyslo Traditional

More information

THE STORY OF A PASSION FOR CHOCOLATE SINCE 1907.

THE STORY OF A PASSION FOR CHOCOLATE SINCE 1907. GENERAL Catalog THE STORY OF A PASSION FOR CHOCOLATE SINCE 1907. For more than 100 years, the Giraudi family has handed down love for Sweet Products. Giacomo Boidi, the grandson of Battista Giraudi

More information

WHISKY EXPERT AKADÉMIA SPRIEVODCA SVETOM WHISK(E)Y VÁCLAV ROUT

WHISKY EXPERT AKADÉMIA SPRIEVODCA SVETOM WHISK(E)Y VÁCLAV ROUT WHISKY EXPERT AKADÉMIA SPRIEVODCA SVETOM WHISK(E)Y VÁCLAV ROUT Rovnako ako skúsený master blender, tak aj my v Rémy Cointreau sa usilujeme o absolútnu esenciu dokonalosti. Vysoké nároky sú inšpiráciou

More information

JEDÁLNY LÍSTOK/FOOD MENU

JEDÁLNY LÍSTOK/FOOD MENU JEDÁLNY LÍSTOK/FOOD MENU PREDJEDLÁ A CHUŤOVKY K PIVU/STRATERS AND BEER SNACKS 200g/3,9 (1,3, 7, 10) 100g/2,9 (1,3,4,7,10) 100g/3,9 (1,10) 200g/3,9 (1,7) 120g/5,5 (7) 200g/6,9 (1,10) 180g/7,9 (1,7) 350g/9,9

More information

Jedálny lístok. Amarantové rizoto s podmazom z bieleho vína a tigrou krevetou na bielej marinovanej reďkovke (2.7.9.) 6.90

Jedálny lístok. Amarantové rizoto s podmazom z bieleho vína a tigrou krevetou na bielej marinovanej reďkovke (2.7.9.) 6.90 Dobré je pre kuchára, keď odchádza spokojný hosť,...lepšie je,keď sa už po druhom chode stane jeho priateľom,...najlepšie je,keď nad neobyčajným jedlom vyhlási "toto som nečakal", pretože bez prekvapenia

More information

Napojovy listok. Martiny dry, Martiny bianco, Martiny rosso

Napojovy listok. Martiny dry, Martiny bianco, Martiny rosso Drinks Napojovy listok 0,1 l Aperitívy Martiny dry, Martiny bianco, Martiny rosso 2,50 0,04 l Destiláty Vodka Finlandia Borovička Spiš Hruškovica 52% Fine Destillery Slivovica 52% Fine Destillery Um Tuzemský

More information

Burgers. Breakfast (Breakfast is served until am) Appetizers. Beer foods. Soups

Burgers. Breakfast (Breakfast is served until am) Appetizers. Beer foods. Soups The main concept of Restaurant BRICK is the fusion of good mood and pleasant atmosphere. Here you'll find tasty food and some good daft beer from Staropramen. We're sure that you too will become a part

More information

Feve Wholesale & Corporate Gifts Catalog

Feve Wholesale & Corporate Gifts Catalog Feve Wholesale & Corporate Gifts Catalog Handmade in San Francisco Stunning Visual Appearance Unique flavor combinations Sustainable Non-GMO Chocolates 2013, 2014 & 2015 Good Food Award Winner Shawn Williams

More information

do Oblátky Healthy Living zdravé maškrtenie s lahodnou chuťou Otvárame pre Vás prevádzku FRESH mini: PEMO, Ondrejovce 54

do Oblátky Healthy Living zdravé maškrtenie s lahodnou chuťou Otvárame pre Vás prevádzku FRESH mini: PEMO, Ondrejovce 54 L13-SaZ Akcia Akcia platí od platí 14.9.2018 od do 1.12018 do Oblátky Otvárame pre Vás prevádzku FRESH mini: PEMO, Ondrejovce 54 Healthy Living zdravé maškrtenie s lahodnou chuťou 4,600/kg 69 5,520/kg

More information

Banskobystrická diecézna spravovacia spol. s r.o. Penzión Zornička Donovaly

Banskobystrická diecézna spravovacia spol. s r.o. Penzión Zornička Donovaly Banskobystrická diecézna spravovacia spol. s r.o. Penzión Zornička Donovaly 702 976 39 www.penzionzornicka.sk recepcia@penzionzornicka.sk FB: Penzión Zornička - oficiálny profil Vedúca prevádzky, ceny

More information

RIO HISTORICKÉ FAKTY. Prvý písomný záznam z Poľska o výrobe vodky ako liehu z obilia.

RIO HISTORICKÉ FAKTY. Prvý písomný záznam z Poľska o výrobe vodky ako liehu z obilia. RIO HISTORICKÉ FAKTY 1405 1411 Prvý písomný záznam z Poľska o výrobe vodky ako liehu z obilia. Oblasť Gaskonska vo Francúzsku nepreslávili len d Artagnan a Cyrano z Bergeracu, ale tiež armagnac, ktorý

More information

Studené predjedlá (Cold starters) Polievky (Soups) Teplé predjedlá (Hot starters)

Studené predjedlá (Cold starters) Polievky (Soups) Teplé predjedlá (Hot starters) Studené predjedlá (Cold starters) 150 g Mozzarela s paradajkami a bazalkou (7) 4,50 Mozzarella with tomatoes and basil 100 g Melón s prosciuttom a olivovou 3,50 Melon with prosciutto and olives 100 g Údený

More information

16/02/2017 Nelly Piralkova Saga Commodities a.s.

16/02/2017 Nelly Piralkova Saga Commodities a.s. * 16/02/2017 Nelly Piralkova Saga Commodities a.s. SAGA COMMODITIES TRADING Saga Commodities je sprostredkovateľom na špecializovaných trhoch pre obchodovanie s emisiami CO2. Naša činnosť je zameraná geograficky

More information

BURGERS SANDWICHES PRE HLADNÝCH DOUBLE BEEF +2,90

BURGERS SANDWICHES PRE HLADNÝCH DOUBLE BEEF +2,90 BURGERS 4 PLAY BURGER 160g/100g/150g 6,90 /DOMÁCA ŽEMĽA, HOVÄDZIE MÄSO, GRILOVANÁ ZELENINA, DOMÁCA BYLINKOVÁ MAJONÉZA, CHUTNEY Z ČERVENEJ CIBULE, HRANOLKY/ (1,3,7,10,11,12) CHEESEBURGER 160g/100g/150g

More information

PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH

PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH PRÍLOHA 1 NÁZOV, LIEKOVÁ FORMA, KONCENTRÁCIA, CIEĽOVÝ DRUH, SPÔSOB PODANIA LIEKU, DRŽITEĽ POVOLENIA NA UVEDENIE NA TRH Austria Wyeth Lederle Pharma GmbH, Fort Dodge Waidhausengasse 19/9, A-1140, Vienna

More information

NÁPOJOVÝ LÍSTOK ... DRINK LIST ŠUMIVÉ VÍNA SPARKLING WINE APERITÍVY APERITIFS. 0,75 l. Prosecco Prosecco 16,00. 0,20 l. Prosecco Prosecco 4,50.

NÁPOJOVÝ LÍSTOK ... DRINK LIST ŠUMIVÉ VÍNA SPARKLING WINE APERITÍVY APERITIFS. 0,75 l. Prosecco Prosecco 16,00. 0,20 l. Prosecco Prosecco 4,50. NÁPOJOVÝ LÍSTOK DRINK LIST... ŠUMIVÉ VÍNA SPARKLING WINE Prosecco Prosecco 0,75 l 16,00 Prosecco Prosecco 0,20 l 4,50 Hubert club biely /polosladký/ Hubert club white /medium-sweet/ 0,75 l 8,00 Hubert

More information